U18: 2 meccs, 21 gól

Előző héten U18 játékosaink kétszer is pályára léptek és semmi nyomát nem mutatták a legutóbbi 5 Stars elleni bakinak.

A hétközben rendezett fordulóban a Hegyvidék-Gerrzo csapatát fogadtuk, ahol mi voltunk a favoritok. Nagyistván – Bertalan, Csóh, Horváth, Lipl, Majoros, Mondok, Papp, Rónaszéki, Sóvári, Szalmás kerettel vágtunk neki a meccsnek és rögtön az első percben vezetést szereztünk. Ezután hosszú percekig nem tudtuk feltöri a vendégek védekezését, Nagyistvánnak pedig résen kellett lennie a veszélyes kontráknál. A megszokottnál lassabb támadósebességünk ellenére sikerült növelni a félidőre az előnyünket. A második félidőben letámadást választva végül könnyedén nyertünk és elégedettek lehettünk a lefújáskor.
BME-1988 Déli FC – Hegyvidék-Gerrzo Végeredmény: 11:2 (3:0). Gólszerzők: Csóh (2), Sóvári (2), Bertalan, Horváth, Lipl, Majoros, Mondok, Papp, Szalmás.

Vasárnap már sokkal keményebb ellenfél várt ránk idegenben. Nagyistván – Bertalan, Csóh, Horváth, Lipl, Milavecz, Mondok, Sóvári, Szalmás, Szegh keret érkezett az előttünk álló Cső-Montage csapatához. Nem játszottunk megilletődötten és álomszerűen kezdődött a mérkőzés: gyorsan 3 gólos előnyre tettünk szert és uraltuk a meccset. Ezután érthetetlen módon 1 gólt tudtunk csak megtartani a félidőig az előnyből. A félidőben Csernai Gábor vezetőedzőnk helyre rázta a srácokat és gyorsabb, koncentráltabb játékkal végül nagy arányban nyertünk. A kiváló csapatösszhangot mi sem bizonyítja jobban, minthogy minden mezőnyjátékosunk betalált.
Cső-Montage BFK – BME-1988 Déli FC Végeredmény: 3:10 (2:3). Gólszerzők: Szalmás (3), Bertalan, Csóh, Horváth, Mondok, Milavecz, Sóvári, Szegh.

A Cső-Montage meccs után még nem volt vége a napnak, ugyanis a csapat nagy része Csobánkának vette az irányt, ahol az NB2 Nyugati csoportban horror sérülést szenvedő Fehér Krisztián lábadozik. Kiki az 1988 Déli FC-ben kezdte pályafutását ahol a klub emblematikus figurája lett, de később BME mezben is lehúzott egy idényt .
Szerencsére barátunk körülményekhez képest jól van és megígérte hogy fogunk még a pályán találkozni vele!

 

Hajrá BME-Déli!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Korábbi hírek

Close Menu