Kiemelt támogatóink

British Telecom
Mi a BT-nél azon munkálkodunk, hogy a kommunikáció erejével összekössük egymással az embereket. Magyarországon 1999 óta vagyunk jelen, a BT ROC (British Telecommunications Regional Operations Centre) szolgáltató központot pedig 2007-ben nyitottuk meg. A magyar SSC-szektor meghatározó tagjaként mára már közel 2500 alkalmazottunk dolgozik azon, hogy a világ távoli pontjain tevékenykedő nagyvállalatok változatos telekommunikációs igényeit kielégítse.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem nem csak a műszaki tudományok területén, de a sportban is az ország legmeghatározóbb intézményei között van. Ez köszönhető annak, hogy a kancellári rendszer kiemelten kezelik a hallgatók sportolásának támogatását, így csapatunk is egy stabil bázissal rendelkezik.

Támogatóink


Magyarország egyik legnagyobb focis webshopjával a Football Factor rendelkezik, mostanra pedig már 3 üzletük is nyílt Budapesten. A jó minőségű, megbízható sportmárkákat forgalmazó cég több sportág hazai top csapatának felszereléseit szolgáltatja.

A BioTechUSA 1999 óta értékesít sportolók és az egészségükre odafigyelők számára minőségi étrend-kiegészítőket, köztük fehérjeporokat széles választékban, edzés előtti formulákat, állóképességi sportokhoz kapcsolódó termékeket, diétát támogató készítményeket és több mint 40, magas hatóanyagú vitaminkészítményt.

A magyar sporttalálmány, a TEQBALL egyesületünk büszkesége, a sport társfeltalálója ugyanis elnökünk, Huszár Viktor. A csapataink rendszeresen használják a felkészülés során a Teqball által biztosított, Teqball asztalokat.

A nemzetközi autóipar egyik legmeghatározóbb szereplője a Continental AG. Magyarországon több telephellyel rendelkeznek, ezek közül a budapesti gyárban többek között fék- és szervo rendszereket gyártanak. A cégcsoport a műszaki értelmiség sportolásának elhivatott támogatója.

A 2000-ben alapított Loxon Solutions integrált banki hitelezési- és kockázatelemzési modelleket fejlesztő szoftvercég. A dinamikusan fejlődő, innovatív cég Magyarországról indult, mára több, mint 25 országba nyújtanak banki szolgáltatásokat, és a fiatal programozók számára az egyik legvonzóbb munkáltató idehaza.

Az Újbudai Önkormányzat a sporttal kapcsolatos feladatait kiemelten kezeli. Ennek szellemében hozta létre az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft.-t. Az általuk üzemeltett Gabányi László sportcsarnokban kerülnek megrendezésre a hazai mérkőzéseink, valamint a Tüskecsarnokban edzéseink.
Close Menu