BME-BT FC - Rubeola FC Csömör 1:3

BME-BT FC – Rubeola FC Csömör 1:3

A rájátszás előtti utolsó mérkőzésünket hazai pályán, a Rubeola FC Csömör ellen játszottuk. Az első félidő első harmadában briliáns játékot produkált csapatunk, de sajnos a kihagyhatatlannak tűnő helyzeteket is kihagytuk. Uraltuk a pályát, a labda jóval többször volt nálunk, mint ellenfelünknél. A kontra támadásokból kapott 2 góllal (15’, 16’) és a 20. Percben Dudás Dániel által lőtt góllal a Csömör vezetésével zárult a félidő.

Tudásbeli fölényünket a második félidőben sem tudtuk gólelőnyre váltani, játékunk az első félidőhöz mérhető sem volt, és míg mi kihagytuk a helyzeteket, a Rubeolának sikerült még egy gólt rúgni kapunkba (25’). Hogy a 2 gólos előnyt megtartsák, az ellenfél játékosai okosan taktikázva lelassították játékukat.

A játék vége előtt még szépíthettünk volna egy büntető berúgásával, de ezt is kihagytuk. Az ellenfél lelkesedése nagyobb volt, mint a tudása, de ez is elégnek bizonyult csapatunk legyőzéséhez. Három kapufa, egy kihagyott büntető, egy szerény gól, ennyire futotta a srácoktól hétfőn este.

A meccs végeredménye 1-3 lett, így a Rubeola FC vitte a 3 pontot, ezzel megelőzve minket a tabellán, ahol jelenleg az utolsó helyen állunk.

Következik a rájátszás, ahol ha folytatjuk a szép játékstílust, de kevesebb helyzetet hagyunk ki, még bármi megtörténhet!


Azt kaptunk a mérkőzéstől, amire számítottunk, annyi különbséggel, hogy a helyzetkihasználásunk továbbra is elfogadhatatlan. Az látszik, hogy játékban jók vagyunk és néha tényleg szép dolgokat csinálunk, de ahhoz még fiatalok vagyunk, hogy ez gólokban is mutatkozzon. Az idő nekünk dolgozik, de most kemény meccsek következnek, ahol a helyzetkihasználásunk dönthet arról, hogy jövőre is ebben az osztályban fogunk-e játszani.

/Csernai Gábor/
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Korábbi hírek

Close Menu