BME-BT FC - DEAC 5:5

BME-BT FC – DEAC 5:5

Jó iramú, változatos mérkőzést játszottunk az 5. helyért küzdő Debreceni Futsal Club ellen 2019. 02. 04-én a Gabányi László Sportcsarnokban, a Férfi Futsal NB I. 13. fordulójában.

A 3. percben hátrányba kerültünk Vékei Nándor gólja miatt, de kemény küzdésünknek köszönhetően a félidőt 2-1-es előnnyel zártuk Szalmás Zoltánnak (15’) és Horváth Benedeknek (17’) köszönhetően.

Csernai Gábor cselez (Fotó: Veszely Bence)

A félidőben a Winner Cheerleaders ismét szuper produkcióval szórakoztatta a közönséget!

A második félidő 5. percében két gólt is kaptunk egymás után, amit Lipl Noel Lukács támadása egyenlített (28’), ekkor kezdődött a küzdelem a döntetlenért, gólra gól volt a válasz. Bosszantó hibáknak és szerény színvonalú bíráskodásnak köszönhetően a további 4 gólt sárga és piros lapok színesítették. Parádés játékkal küzdött mindkét fél, borzolva a szurkolók hangulatát.

Sárga lap jogossága miatt vitatkozik Csernai, de hiába
(Fotó: Veszely Bence)

Gólszerzők:

  • Szalmás Zoltán 15′, 33’
  • Horváth Benedek 17′
  • Lipl Noel Lukács 28′
  • Dudás Dániel 38′

A döntetlen eredmény a vendégcsapat szemszögéből nézve lesújtó lehetett, ugyanis azon túl, hogy 3 pontért jöttek és csak 1-et vittek, csapatunkban sok volt a sérült és távollévő játékos, így az U17 utánpótlás gárdából hárman jöttek helyettesíteni.

Remek döntés volt bevonni a fiatalokat, Szalmás Zoltán két góljával nálunk a meccs embere lett.

A meccs végeredménye 5-5 lett, egy pontot szereztünk, így 9. helyen állunk a tabellán. A DEAC csapata bebiztosította 5. helyét.

A rájátszás előtt már csak egy meccsünk maradt, a Rubeola FC Csömör ellen 02.11-én. Gyertek szurkolni, hajrá BME!

Hétfőn a Debreceni csapat ellen játszottunk egy ki-ki meccset, ami végül döntetlennel zárult. Viszonylag hamar hátrányba kerültünk, szerencsére gyorsan összeszedtük magunkat, és a félidőre már 2-1-es előnyben mehettünk pihenni. A második félidőt 2 kapott góllal kezdtük, ennek ellenére sikerült visszakapaszkodnunk a meccsbe, ami végül 5-5-ös döntetlennel zárult. A mi sorunkból hárman is voltunk utánpótláskorúak, és szerintem mindhármunk nevében mondhatom, hogy mindent tőlünk telhetőt megtettünk, hogy segítsük a csapatot. Óriási élmény hétről hétre a felnőttek között játszani, a jövőben is arra fogok törekedni, hogy minnél többet játszhassak NB1-es meccseken.

/Szalmás Zoltán, U17 utánpótlás játékos, a meccs embere/
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Korábbi hírek

Close Menu